Ieteke Verhoeven, dierenarts en eigenaar 

Ieteke Verhoeven is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Etten-Leur. Samen met haar man en drie kinderen woont zij naast en boven de kliniek. Ieteke is geboren in Brabant (Reusel) en getogen in Lelystad. Na diverse omzwervingen, is zij sinds een paar jaar weer terug in haar geboorteprovincie. Voordat Ieteke is gestart met Dierenkliniek Etten-Leur, heeft zij ervaring opgedaan in diverse dierenklinieken in Zuid-Holland en Brabant. Ieteke wil met Dierenkliniek Etten-Leur persoonlijke en kwalitatief goede zorg aanbieden, waarbij nog tijd en rust is voor dier en eigenaar.

Ieteke Verhoeven

 

Marianna Judd, dierenarts

Hallo, ik ben Marianna Judd. Als u tijdens een gesprek met mij een accentje hoort, dan klopt dat – ik ben geboren en opgegroeid in Engeland. Op mijn achttienjarige leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd en heb mijn opleiding tot dierenarts in Utrecht gevolgd. Sindsdien heb ik op meerdere praktijken in Noord-Brabant en Zuid-Holland gewerkt. Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Roosendaal. Ik vind het contact met zowel eigenaar als dier heel leuk, maar sta net zo graag in de operatiekamer als in de spreekkamer – juist de afwisseling maakt mijn werk zo fijn!

 Marianna Judd

 

Nicole Croes, dierenarts

Hallo, ik ben Nicole Croes. Ik kom uit Alkmaar en ben daar in 2008 weggegaan om de opleiding diergeneeskunde in Gent te gaan volgen. Na mijn afstuderen heb ik eerst een half jaar gereisd, waarbij ik onder andere in een dierenasiel vrijwilligerswerk heb gedaan. Bij terugkomst in Nederland heb ik bij verschillende klinieken gewerkt als vervanging bij vakantie en ziekte. Eind 2015 ben ik naar Zeeland verhuisd om daar fulltime in een dierenkliniek te werken. Inmiddels werk ik al weer een geruimte tijd met veel plezier bij Dierenkliniek Etten-Leur en ben ik inmiddels woonachtig in Breda.

Nicole Croes

 

Janneke Bos, dierenartsassistente

Hallo, ik ben Janneke Bos en ik wist al van kleins af aan dat ik later iets met dieren wilde gaan doen. Wat precies wist ik nog niet. Toen ik in 2011 aan de opleiding paraveterinair begon, wist ik na een aantal stages dat dit echt iets voor mij was! Ik ben overigens al heel mijn leven woonachtig in Etten-Leur en zal u daarom vast wel eens tegen komen op straat. Ik vind de persoonlijke aandacht die Dierenkliniek Etten-Leur geeft erg belangrijk en maak dan ook graag een praatje. Tot in de kliniek!

Janneke Bos

 

Tamara Bracke, dierenartsassistente

Hallo, ik ben Tamara Bracke en ik woon in Zevenbergen. Ik wil mijn hele leven al iets met dieren doen en ben in 2011 begonnen aan de opleiding tot paraveterinair. Ik heb in oktober en begin november 2014 stage gelopen bij dierenkliniek Etten-Leur. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en vond het ook erg jammer toen mijn stage periode voorbij was. Op mijn verjaardag werd ik gebeld door dierenarts Ieteke Verhoeven of ik er wilde komen werken. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Ik werk nu sinds november 2014 weer in de kliniek. In de zomer van 2015 heb ik mijn diploma voor paraveterinair behaald. Ik vind het heel belangrijk om een goede band te hebben met de diertjes en hun eigenaren. Ook vind ik het erg leuk om een praatje te maken met iedereen. Tot op de kliniek!

Tamara Bracke

 

Elja Blok, dierenartsassistente

Hallo ik ben Elja Blok, in 2011 heb ik mijn diploma ''paraveterinair dierenarts-assistente'' behaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik een aantal jaar gewerkt in een dierenartsenpraktijk in Zuid-Holland. In 2014 ben ik samen met mijn gezin verhuisd naar Gilze. Met mijn passie voor dieren sta ik graag voor u en uw dier klaar op de praktijk.

 

Elja Blok

 

Kirsten Scholten, dierenartsassistente

Hallo, mijn naam is Kirsten Scholten en sinds maart 2017 werkzaam in Dierenkliniek Etten-Leur. Voor sommigen die misschien denken: he, die naam komt mij bekend voor. Dat klopt! Ik ben al eerder werkzaam geweest bij de kliniek en nu weer terug van weg geweest. Met dierenliefde in overvloed en een gezonde dosis werklust zie ik u graag bij Dierenkliniek Etten-Leur!

*** Foto volgt ***

 

Bregje van Haaren, dierenartsassistente

*** Foto en tekst volgt ***