top of page

Klaar zonder 
te wachten

Bij Dierenkliniek Etten-Leur proberen we altijd met u mee te denken. Ook als het gaat om lang wachten. Maak nu gebruik van onze klaarlegservice en help de wachtijden te beperken!

Wij werken uitsluitend op afspraak.

 

Medicatie

Klaarleggen

's Morgens is het in onze dierenkliniek erg hectisch. Eén assistente heeft de leiding over de telefoon, de anderen zijn druk bezig om de dieren in en uit de operatiekamer te begeleiden gedurende het operatieschema. De telefoon gaat voortdurend over en vaak kost het dan niet veel om de wachttijden te laten oplopen. Dit kost dan tot ver in de middag om deze tijden terug te werken.

Daarom hebben wij het klaarleggen van medicatie in het leven geroepen.

Wanneer uw huisdier dus voor een langere tijd aan dezelfde medicatie zit bent u genoodzaakt om deze regelmatig te komen halen. Hiervoor moet u naar de kliniek komen en wellicht wachten tot u aan de beurt bent. Om alles een stuk te versnellen kunnen wij vooraf medicijnen voor u klaar leggen.

Als u de medicijnen via de telefoon of onderstaande formulier heeft besteld komt dit terecht bij onze balie. De assistenten gaan dan er op een rustig moment mee aan de gang. Wij zorgen dan dat de medicatie na 15:00 klaar ligt zodat u deze op een voor u gelegen moment kan komen ophalen (voor 13:00 aangevraagd, zelfde dag klaargelegd).

Zo worden de wachttijden korter en uw bezoek een stuk aangenamer.

Klaarleg
formulier

Klaarleggen
bottom of page